Maniek99 pisze:Dziwny ten obraz.
Ta czerwona kulka w logo i w przerywnikach ma jakby zaniżoną rozdzielczość.
Same materiały też jakby z jakiegoś słabej jakości źródła leciały.
Wszystko w swoim czasie. Na pewno zmienią.TVRuda pisze:edit/ Cytowanie posta pod postem. Czytaj Regulamin forum.
nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie że logo przedstawia kroplę krwi?Maniek99 pisze: jakoś wyjątkowo nie trafili z tymi kolorami loga.
Tragiczna niekonsekwencja.DVBManiak pisze:Ale właśnie to nie jest chyba TV Puls 2 a PULS 2. Kiedyś TV Puls też nazywała się Puls.
A nie News Corp?telewizorek pisze:Czerwone logo kojarzy się gdy udziały miał zakon franciszkanów.
http://forum.emitel.pl/viewtopic.php?p=132461#p132461gorki pisze:Niestety widze powazny problem w puls2 zmiana formatu obrazu caly czas jest 16/9 przy obcieciu obrazu z góry i z dolu. Czy nie mozna zwrócic nadawcy uwagi zeby zmieniał format przy audycjach ze standardowym obrazem 4/3.Do cholery przeciez sygnał wss do czegoś służy.Puki co posiłkuje sie Panscanem dekoder wiwa100.
Na facebook'u pisałem do nich czy tu zaglądają. Po ich odpowiedzi wygląda na to że zaglądają.belzebiusz pisze:A jak ich skrytykujesz na Facebooku to cie zbanują
od tego jest nasz fanpage