Haha dobre.
Na TV z HbbTV 1.1 działa, a na nowszym Soniaku z 2019 roku (nie mam pojęcia jaki nr HbbTV w nim jest) nie wczytuje się

Będą kwadratowe jaja z kompatybilnością usług HbbTV w przyszłości na różnych telewizorach.
Na
TVP4 jest podlinkowany drugi kanał internetowy
eSzkola Domowe przedszkole. Jakość kiepska.
Edit:
Dziwna sprawa. Włączyłem zakładkę Legia na kanale EmiTV i od tego momentu na tym nowszym Soniaku zaczęły się wczytywać obydwa kanały.
Co widzę.
1. Obydwie eSzkoly na dwóch telewizorach mają różną jakość. Na starszym jest kiepskiej jakości SD, na nowszym jest HD. Zapewne to zależy od możliwości przetwarzania streamingu przez wersję HbbTV zainstalowaną w telewizorze, ewentualnie innych czynników technicznych samego telewizora. Czyli muszę odszczekać tą kiepską jakość o której wspominałem wyżej
2. Przy zmianie kanałów dość często pokazuje się błąd wczytywania kanału, trzeba powtarzać zmianę kanałów aby to naprawić. Przydatna byłaby jakaś funkcja pod przyciskiem np. czerwonym, która wykonuje reset wczytywania kanału, bez zmiany kanałów na telewizorze. Idealnie gdyby wczytywanie odbywało się bez błędów.