W ogóle jakiś skromny ten opolski dział

Jak już w NTO opisuą to będzie planowotarpan pisze:Miejmy nadzieję, że start odbędzie się planowo. Podobno Ślęża rusza z opóźnieniem, 18.07.
A ja bym powiedział jeżeli antena będzie w kierunku Chrzelic to nie powinno. No chyba, że ma się bardzo dobry odbiór TV Puls.Wszystko wyjdzie jutro w praniukomi pisze:Jak wiadomo MUX2 z Opola będzie nadawał na kanale 34 - na tym samym kanale nadaje w Katowicach TV Puls. Jak myślicie - czy nie będą się zakłócały te nadajniki?
TV Puls z Bytkowa powinien zostać wyłączony. Ten kanał został przyznany warunkowo, z zastrzeżeniem obowiązku wyłączenia po uruchomieniu MUX-2 z Opola.gregor2010 pisze:Zakłócać będzie się na 100%, ale nie sądzę aby było to odczuwalne (chyba że na granicy zasięgów) bo to jednak spora odległość a moc TvPuls z Bytkowa to zaledwie 1kW.
Tak z rana to wątpię,że coś będzie. 14-16h najwcześniej. Pewnie ekipa jeszcze śpimichal_h pisze:Witam... Póki co u mnie przy antenie ustawionej na skrzyczne cisza. Może jednak nie będzie możliwe odebranie sygnału "tyłem"