DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

dvbtowiec
Posty: 1460
Rejestracja: 11 sierpnia 2016, o 18:14
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chorągwica

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: dvbtowiec »

@udj nie pomogło.
Chyba udało się przebić.
Poproszono mnie o szczegóły problemu. Dostałem informację że sprawa została przekazana do działu technicznego w celu jak najszybszego rozwiązania problemu.

udj
Posty: 32
Rejestracja: 29 grudnia 2020, o 13:19
Miejscowość: Bytom
Odbiornik: SONY KD-49XH8505
Instalacja antenowa: Antena Sencor SDA630 DVB-T
Nadajnik - obiekt nadawczy: Katowice-Kosztowy

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: udj »



Dzięki, widzę, że działamy wspólnie.
Sony na moje zgłoszenie odpowiedziało, że inżynierowie nad tym pracują...
Oprócz tego sprawą zainteresował się też EMITEL...
Zobaczymy, byle zdążą zanim leci TVP4K ?

dvbtowiec
Posty: 1460
Rejestracja: 11 sierpnia 2016, o 18:14
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chorągwica

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: dvbtowiec »

udj pisze: 23 czerwca 2021, o 16:10 Oprócz tego sprawą zainteresował się też EMITEL...
Możesz podać coś bliżej, chyba coś przegapiłem :)
Tzn. bardzo dobrze że tak się stało, tylko nie widziałem takiej informacji.

udj
Posty: 32
Rejestracja: 29 grudnia 2020, o 13:19
Miejscowość: Bytom
Odbiornik: SONY KD-49XH8505
Instalacja antenowa: Antena Sencor SDA630 DVB-T
Nadajnik - obiekt nadawczy: Katowice-Kosztowy

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: udj »

Administrator pytał, czy potwierdzam to co na ten temat napisałem, ale na postach o tytule TVP4K.

dvbtowiec
Posty: 1460
Rejestracja: 11 sierpnia 2016, o 18:14
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chorągwica

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: dvbtowiec »

Dzięki, skoro jest wątek o TVP 4K to się przeniosłem z dyskusja o nim viewtopic.php?p=244293#p244293

Awatar użytkownika
TLW/SZA
Posty: 885
Rejestracja: 9 czerwca 2013, o 16:41
Miejscowość: Moskorzew/Szczekociny
Nadajnik - obiekt nadawczy: RTCN Święty Krzyż/RTCN Kosztowy

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: TLW/SZA »

Mam pytanie, jak u was z odbiorem Polsat News HD na k24? Bo u mnie po wczorajszych burzach do tej pory brak sygnału. Pozostałe muxy jak i Czeski mux na k26 odbierają przyzwoicie.

modulator
Posty: 78
Rejestracja: 3 sierpnia 2020, o 10:41
Miejscowość: Kraków
Odbiornik: Octagon SF8008 combo
WIWA H.265 MAXX
SDRplay RSP1
Instalacja antenowa: Dipol 28 combo (Chorągwica)
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chorągwica, Kosztowy/Skrzyczne

Re: DVB-T z RTCN KATOWICE KOSZTOWY

Post autor: modulator »

U mnie jest.

Odpowiedz