FERGUSON ARIVA 250 COMBO

grzegorz_kozacki
Posty: 24
Rejestracja: 6 kwietnia 2011, o 10:00
Odbiornik: TV Toshiba SL833,
Wiwa HD 90
Instalacja antenowa: UHF: DPM 15 elem.
VHF: DPM 6 elem.
Zwrotnica: Televes 404010
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chrzelice (UHF), Góra Św. Anny (VHF)

Re: FERGUSON ARIVA 250 COMBO

Post autor: grzegorz_kozacki » 22 marca 2014, o 14:45

Mam nowy moduł z kartą z oferty nc+ MIX. Co dziwne, po aktywacji nie dostałem uprawnień do niektórych kanałów mimo, że są ofercie.
BBC HD z tp. 10834. Pozostałe kanały z tego transpondera są dekodowane prawidłowo.
MTV HD, VH1, Comedy Central, Comedy Family, Vacom Blink z tp. 11075.
BOK podobno wysłał mi ponownie uprawnienia przez kanał MGM HD, ale jakoś nie przyniosło to poprawy.
Versja oprogramowania 1.25B4.

Czy ma lub miał ktoś podobny problem?

sem
Posty: 395
Rejestracja: 22 stycznia 2011, o 18:18
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chwaszczyno

Re: FERGUSON ARIVA 250 COMBO

Post autor: sem » 23 marca 2014, o 12:27

BOK TNK tel.22 41 701 30

Awatar użytkownika
Railroad
Posty: 240
Rejestracja: 31 lipca 2011, o 08:16
Odbiornik: Sony Bravia KDL26ex320
Samsung UE43KU6072u.
Instalacja antenowa: Antena UHF Yagi
ANTENA SONUS TV MINI LOG 6-69
Nadajnik - obiekt nadawczy: Trzeciewiec, Chodkiewicza

Re: FERGUSON ARIVA 250 COMBO

Post autor: Railroad » 23 marca 2014, o 21:44

Wgraj najnowsze firmware 1.25b8.

grzegorz_kozacki
Posty: 24
Rejestracja: 6 kwietnia 2011, o 10:00
Odbiornik: TV Toshiba SL833,
Wiwa HD 90
Instalacja antenowa: UHF: DPM 15 elem.
VHF: DPM 6 elem.
Zwrotnica: Televes 404010
Nadajnik - obiekt nadawczy: Chrzelice (UHF), Góra Św. Anny (VHF)

Re: FERGUSON ARIVA 250 COMBO

Post autor: grzegorz_kozacki » 24 marca 2014, o 10:51

Dzięki. Pomogło. Przynajmniej 1 rzecz poprawili :)

amq0
Posty: 2
Rejestracja: 3 marca 2016, o 20:52

Re: FERGUSON ARIVA 250 COMBO

Post autor: amq0 » 12 listopada 2016, o 16:56

Mam ten tuner ale są 2 niedopracowania w oprogramowaniu nie rozwiązane do tej pory
1. Jak wyłączę radio equalizer to po przełączeniu w głębokie uśpienie i ponownym włączeniu spowrotem jest włączone
2. Nie działa wyświetlanie komunikatów z modułu CI, komunikaty nie wyświetlają się nawet po włączeniu opcji wiadomości CI, a po przełączeniu w głębokie uśpienie i ponownym włączeniu ta opcja jest spowrotem wyłączona

Odpowiedz