Oczywiście komentarz meczu z ruskimi

Kto by nie chciał?grzegorz0plonka pisze:Tvp info Kraków jest fatalnie jakoscią obraz. Dlaczego zmniejszyli bitrate do 2,0 Mb/s?
Czy kiedy powiększą?
Chcałbym dowiedzieć jaki ma bitrate TVP2, Eska TV, TTV, Polo TV, ATM Rozrywka,
Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV6 i Polsat Sport News,
TVP Kultura, TVP Polonia, TVP Historia?
Cały mux jest dzielony na pół. Połowę przepływności bierze TVP, drugą nadawcy komercyjni.grzegorz0plonka pisze:Bardzo fajnie parametry mux 3. Na 4 Mbit/s powinno zupewnie wystarczający na SD. Ale nadal nie dowiedzałem się o cały mux 2 i Eska TV, TTV, Polo TV, ATM Rozrywka?
Na prawdę myślisz, że ten tak zwany "dosył" jest tak słabo realizowany? To nie jest dosył realizowany po DVB-T to jest ponad nami i można wszystko mówić, ale nie zwalajcie ciągle winy na ten "dosył". UEFA nie robi tego pierwszy raz i robi to na cały świat. Jak już są jakieś problemy to tylko po stronie TVP, ale i tak to nie jest temat na to forum, bo z DVB-T to też nie ma nic wspólnego.qwerty pisze:U mnie zdarzyły się dwa razy artefakty (mimo, że nie było błędów). Coś nie tak z dosyłem dla tvp...
Nie wiem czy Ci się wydaje, natomiast wiem jedno, to nie jest to forum, aby się upewniać czy moja subiektywna ocena jakości pokrywa się z subiektywną oceną jakości innych.guardiola pisze:Czy tylko mi sie wydaje, czy dziś mecz na TVP1 jest w gorszej jakości niż były poprzednie ?