Jak widać prośby do Emitela nic nie skutkują i dodanie tych 3 stacji regionalnych do aplikacji przerasta możliwości Emitela

Pisałem w tej sprawie do Emitela i w dniu 11.04.2022 taką otrzymałem odpowiedź:piotrek2802 pisze: ↑14 lipca 2022, o 10:35 U mnie cały czas działa Emiradio, ale zastanawiam się dlaczego nie uzupełnią kompletu regionalnych stacji PR:
ciągle brakuje:
- PR Katowice
- PR Białystok
- PR Lublin
Co do Radia Katowice, prowadzimy działania żeby dodać wszystkie Rozgłośnie Regionalne, jak do tej pory nie otrzymaliśmy zgody radia Katowice.
To nie prosić tych stacji więcej o dodanie do Emiradio....A poszerzyć zakładkę z komercyjnymi stacjami jak Nowy Świat czy Radio 357...Te stacje na pewno się zgodzą a by je dodać i w ten sposób poszerzyliby zasięg nadawania...To tylko jest tylko dodadanie url stacji w aplikacji przez Emitel.hadam pisze: ↑14 lipca 2022, o 14:22Pisałem w tej sprawie do Emitela i w dniu 11.04.2022 taką otrzymałem odpowiedź:piotrek2802 pisze: ↑14 lipca 2022, o 10:35 U mnie cały czas działa Emiradio, ale zastanawiam się dlaczego nie uzupełnią kompletu regionalnych stacji PR:
ciągle brakuje:
- PR Katowice
- PR Białystok
- PR LublinCo do Radia Katowice, prowadzimy działania żeby dodać wszystkie Rozgłośnie Regionalne, jak do tej pory nie otrzymaliśmy zgody radia Katowice.
Tu kolega też widzę że ma ten sam problem ciekawe czy już sobie poradziłwiertolot pisze: ↑15 lipca 2022, o 06:45 Na Panasonicu działa te EmiRadio, uruchamia też EmiTV,
ale nie działa i przestało działać po zmiany te HbbTV i TVP GO, nie działają też wcale kanały z MUX-8, czyli: UA Perszyj, TVP ABC 2, TVP Historia 2, TVP Kultura 2............TVP GO jeszcze odpala, ale da tylko tam sam VOD oglądać, a kanały na żywo czemuś już nie żadne.
Da się tylko w tym TVP GO POTESTOWAĆ OBRAZ NA VODDDDD. A kanały na żywo wczytuje i wczytać nie może.